Terra centrum voor geboortezorg

Verloskundigenpraktijk PUUR is aangesloten bij Terra Centrum voor geboortezorg. Terra is een bijzonder samenwerkingsverband tussen 11 eerstelijns verloskundigenpraktijken uit Tilburg en omstreken, het TweeSteden ziekenhuis, en Thebe | kraam.

Bent u zwanger of probeer u zwanger te worden? Hoe uw zwangerschap ook verloopt en wat u wensen zijn voor de bevalling, ons team van verloskundige professionals staat voor u klaar. Ook als zwanger worden niet vanzelf gaat, zit u ongetwijfeld met vragen. Wij gaan uit van uw wensen en behoeften en bekijken samen met u wat we voor u, uw partner en de rest van uw gezin kunnen betekenen.

Terra omvat de begeleiding van zwangerschap, bevalling en kraamperiode, maar ook houden we een kinderwens spreekuur en een spreekuur voor problemen bij zwanger worden.

Door de intensieve samenwerking, profiteert u tijdens uw zwangerschap, bevalling en kraamperiode van de beste begeleiding passend bij uw wensen. Na het intakegesprek met uw verloskundige maken we in samenspraak met de gynaecoloog een persoonlijk zorgplan met als resultaat minimale overdrachtsmomenten tussen alle professionele hulpverleners.

Terra staat voor keuzevrijheid in thuisbevalling, bevalling in het ziekenhuis of in kraamhotel Thebe De Meiboom samen met uw verloskundige. Als uw in het ziekenhuis bevalt dan kun u bij het TweeSteden ziekenhuis profiteren van het family centred care concept ofwel gezinsgerichte zorg waarbij ouders en kind centraal staan en altijd samen blijven. In het TweeSteden ziekenhuis is ook kraamhotel Thebe | De Meiboom gevestigd waar u, uw partner en uw kindje in luxe kraamsuites kunnen verblijven na de bevalling, en waar kraamverzorgenden van Thebe 24 uur per dag voor u klaar staan.

Graag verwelkomen wij jullie bij Terra, Centrum voor geboortezorg!

Kijk voor meer informatie op onze gezamenlijke website www.terrageboortezorg.nl

Bevallen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Vanaf januari 2015 kunnen onze cliënten met ons in het Jeroen Bosch Ziekenhuis bevallen. Heeft u de voorkeur voor bevallen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis dan kunt u aanvullende informatie vinden op de website van het Jeroen Bosch Ziekenhuis www.jbz.nl/zwanger

U kunt zich via deze link ook aanmelden voor een informatieavond. Tijdens de informatieavond vertellen een gynaecoloog, verloskundige en verpleegkundige hoe een bevalling in het ziekenhuis kan verlopen. Een eerstelijns verloskundige die niet in het ziekenhuis werkt vertelt over de samenwerking tussen de eerstelijns verloskundige en het ziekenhuis. Er is tevens een informatiemarkt waar u informatie kunt vinden over de couveuseafdeling, borstvoeding en pijnbestrijding. Als de situatie het toelaat krijgt u een rondleiding over de verloskamers zodat u een eerste indruk krijgt waar u gaat bevallen.

Mocht u nog vragen hebben over bevallen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis dan horen wij die graag.