De verloskundigen

Wij heten u van harte welkom binnen onze Verloskundigenpraktijk PUUR in Kaatsheuvel en Landgoed Driesen te Waalwijk. De naam is tot stand gekomen door de gedachten dat niets in het leven zo PUUR is als de ontwikkeling en geboorte van een kind. Al ruim twaalf jaar zijn wij werkzaam als verloskundigen in deze regio. Met het oog op de toekomst hebben wij ervoor gekozen om samen een nieuwe praktijk op te starten.

Ons team bestaat uit drie enthousiaste verloskundigen die staan voor persoonlijke aandacht en deskundigheid gedurende deze bijzondere periode. Om de zorg op deze manier te kunnen bieden zijn wij alle drie ingeschreven bij het kwaliteitsregister van onze beroepsgroep, de KNOV.

Bij verloskundigenpraktijk PUUR bent u welkom voor alle begeleiding rondom uw kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraambed in Loon op Zand, Kaatsheuvel, De Moer, Sprang Capelle en Landgoed Driessen.

Isabelle

Ten eerste wil ik u welkom heten bij PUUR. Mijn naam is Isabelle en al sinds 2001 ben ik werkzaam als verloskundige in Kaatsheuvel en omgeving. Mijn opleiding heb ik genoten aan de vroedvrouwenschool in Kerkrade, een klein gehuchtje in Limburg. Mijn laatste stage volbracht ik binnen deze praktijk en ben vanaf dat moment altijd gebleven.

In 2007 was ik voor de eerste keer zwanger en vond het erg bijzonder om dit nu eens zelf te ervaren. Mijn zwangerschappen verliepen vrij goed en ondanks dat er zeker momenten waren die pittig waren zou ik deze unieke ervaring nooit hebben willen missen. Het voelen van mijn kindje bewegend in mijn lichaam zal ik niet zo snel meer vergeten. Op dit moment zijn mijn man Fabian en ik de trotse ouders van drie prachtige kinderen, genaamd Bibi, Jade en Tiemen.  Ondanks de drukte van ons gezin geniet ik nog altijd van mijn werk als verloskundige. Het blijft een bijzonder beroep om zo dicht bij een proces te zijn wat bijzonder, intiem en vooral heel PUUR is.

Binnen onze praktijk staan wij voor veilige zorg die voor zover mogelijk afgestemd is op jullie behoeftes. Wij vinden het belangrijk dat wij voldoende tijd hebben voor onze mensen, en streven ernaar dat al onze cliënten aan het einde van zwangerschap, bevalling en kraambed met veel plezier terug kunnen kijken op een hele bijzondere tijd in hun leven.

team puur_gemy

Sanne

Ik ben Sanne, sinds juli werkzaam als verloskundige bij PUUR. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd aan de academie verloskunde in Maastricht, waar ik met veel plezier vier jaar heb gestudeerd. Ik wist al van jongs af aan dat ik in de zorg wilde gaan werken en ben, nadat ik uitgeloot was voor geneeskunde, verloskunde gaan doen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad, het vak verloskunde vind ik ontzettend mooi en ik zou niet anders meer willen! Mijn laatste stage heb ik bij PUUR gelopen, waarna ik gelukkig meteen ook hier aan het werk kon.

Tijdens de afgelopen maanden ben ik me steeds meer gaan beseffen dat zwangerschap, geboorte en het kraambed een ontzettend bijzondere tijd is en dat ik als verloskundige bevoorrecht ben dat ik (aanstaande) ouders hierbij mag begeleiden! Ik vind het belangrijk dat de vrouw en haar partner met een goed gevoel terugkijken op de zwangerschap, bevalling en het kraambed en hoop hier een steentje in bij te dragen.

Marlotte

Mijn naam is Marlotte en ik ben sinds januari 2017 werkzaam als verloskundige binnen deze praktijk. Mijn studie heb ik gevolgd in Antwerpen. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gehad in de omgeving van Antwerpen en daarnaast heb ik drie maanden stage gelopen in Suriname.

De opleidingen in Nederland en België zijn dusdanig verschillend dat ik na mijn afstuderen nog een stageperiode heb gehad bij PUUR om de eerstelijnspraktijk ook goed te leren kennen en ervaren. Een investering waar ik nog vele jaren profijt van hoop te hebben!

Gedurende mijn stageperiodes heb ik ervaren dat het begeleiden van vrouwen tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode heel bijzonder en PUUR is, waar ter wereld dit dan ook plaatsvindt. Ik vind het daarom belangrijk zwangere vrouwen en hun partner veilige, persoonlijke zorg te bieden zodat zij zich op hun gemak voelen en na de bevalling terug kunnen kijken op een onvergetelijke periode in hun leven.